Ik weet het niet meer zo goed. Ik loop vast en ik wil graag vanuit een andere hoek, inzichten en handvatten krijgen. Helemaal vanuit jezelf, zonder poespas. Want als er echt geluisterd kan en mag worden, kan er zoveel gezegd worden. Stappen kunnen hierdoor gericht worden gezet en vooruitgang geboekt! Dat wil je toch allemaal!!
z

Wat is afstemmen?

Nou dat is eigenlijk iets wat we allemaal kunnen. Jij kan het echt ook.
Herken jij het gevoel dat als je een kamer ergens binnenloopt, dat je precies weet wat er even daarvoor heeft afgespeeld? Of dat je liever een bepaalde situatie uit de weg gaat, omdat dit gewoon niet goed voelt?
Dat zijn signalen die jij oppakt omdat jij je onbewust afstemt op de energie.
Wat als je nu dit onbewuste afstemmen, bewust in kunt zetten en hiermee andere mensen mag helpen.
Dat is wat ik doe. Dat doe ik zonder woorden, met jou of met jouw kind in de energie. Puur vanuit het hart, niet vanuit het hoofd. Zodat jij mag horen wat er van binnen echt gezegd wordt!

u

Wanneer een afstemming?

Iedereen die gehoord wil worden eigenlijk. Gewoon omdat je nieuwsgierig bent, maar ook als je het even niet meer zo goed weet. Wat nu te doen, welke stappen te zetten. Voor jou of misschien wel voor jouw kind. Laat jouw kind klachten zien waar je niet meer van weet, waar ze vandaan komen…zoals slecht slapen, huilen, boos, overprikkeld, rusteloos, angstig, gespannen, niet kunnen concentreren, niet willen eten, niet naar het toilet kunnen, gepest worden, op school niet mee kunnen komen. Of er is een diagnose gesteld en je hebt toch nog veel vragen waarom jouw kind zo doet.
Maar je kunt ook een afstemming aanvragen voor jezelf. Welke richting mag ik op, hoe kom ik weer beter in mijn vel te zitten, je hebt burn-out of stress klachten. Of je hebt allerlei lichamelijke klachten waar je niet verder mee komt.
Dit maar nog veel meer, kunnen vragen zijn waar je in een afstemming meer over te weten wilt komen. Een afstemming biedt helderheid en eerste stappen tot verandering.

Wordt Luisterkindwerker

Wil jij graag andere mensen helpen bewust te worden van hun eigen mogelijkheden?
Wil jij meer vanuit je eigen hart gaan werken?
Voel jij dat iedereen diep van binnen alle antwoorden en wijsheid in zich heeft?
Wil jij leren om een vertaler te zijn van deze antwoorden, zodat zij op eigen kracht verder kunnen?
Bij mij kan je de opleiding tot Luisterkindwerker. De opleiding duurt een half jaar en daarna kan jij aan de slag als zelfstandig Luisterkindwerker.
De wereld heeft jou nodig!