Een afstemming vanuit de ziel kan zowel voor jou als jouw kind de oplossing zijn

Wanneer jij voor jezelf of voor jouw kind vragen hebt, waar jezelf geen antwoord op weet dan kan een afstemming vanuit de ziel volgens de Luisterkindmethode de oplossing zijn.

Ben jij:

 • op zoek naar antwoorden op vragen die je maar bezig houden?
 • onrustig en zit jij niet lekker in je vel?
 • op zoek naar rust in je huis en in jezelf?
 • op zoek naar een oplossing die wel werkt?
 • op zoek naar antwoorden vanuit de energie die betrekking hebben op lichamelijke klachten?

Is jouw kind:

 • erg onrustig, hyperactief, of huilerig?
 • angstig, agressief, onzeker of vermoeid?
 • slaapt jouw kind slecht, of komt het heel slecht in slaap, droomt het eng?
 • op school onrustig, wordt het gepest of heeft het moeite om mee te komen?
 • niet zichzelf en weet je niet meer wat te doen?
 • loopt het vast?

Voor iedereen van 0-100 jaar

Een Luisterkindafstemming is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Voor baby’s, kinderen, volwassenen, gehandicapten, mensen met alzheimer of dementie en overledenen

Op afstand

De afstemming maak ik op afstand, je hoeft dus helemaal nergens heen. Dat scheelt voor jou reistijd, reiskosten en het mooiste is je kunt gewoon lekker je eigen dingen blijven doen. Je merkt er niets van!

Z

Aanvragen

Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor het maken van een afstemming.

Direct verandering

Nadat een afstemming is gemaakt is er vaak al direct verandering merkbaar in de energie.

Voor een afstemming heb ik nodig je volledige naam, geboorte datum en een recente pasfoto. Deze stuur je mij per mail toe en daarnaast alle vragen die er zijn of de dingen die je bezig houden.

Ook wil ik graag achtergrondinformatie van je ontvangen over het gezin, de samenstelling. Ik doe niet aan raad-je-plaatje en ga in de energie met jou of jouw kind in gesprek.

Dit gesprek is in de energie en gebeurt van hart tot hart. Ik ga kijken naar de vragen die er zijn en op zoek met degene op wie ik afstem naar antwoorden, inzichten, handvatten en oplossingen die van toepassing zijn, zodat jij de stappen zelf kunt zetten die nodig zijn. Ook is het soms mogelijk om in de energie gelijk dingen op te ruimen, op te lossen of te keren.

Dit alles schrijf ik op en doe dit helemaal tot in detail. Dit hele verslag ontvang je volgens de Luisterkindmethode via de mail terug. Vaak ontstaat er kort na (of soms iets langer) de afstemming rust en kunnen de stappen worden gezet die belangrijk zijn!

Een Luisterkind afstemming is voor iedereen geschikt van 0-100 jaar. Van heel klein tot oud dus. Daarnaast is het voor mensen met een beperking, ziekte of overleden mensen.

Via een afstemming kun je op een pure manier contact maken, zodat je weet wat er in het hoofd omgaat. Voor het maken van een afstemming op een kind, jonger dan 10 jaar, heb ik de toestemming nodig van één van de ouders/verzorgers. En boven de 10 jaar moeten kinderen zelf toestemming geven.

Ik ben géén dokter of psycholoog, ik kan geen ziektes of aandoeningen verwijderen. Ga bij twijfel over je gezondheid altijd eerst naar de huisarts.

Met een Luisterkind afstemming kun je vele kanten op.

Er zijn diverse specifieke aanvragen waar jij gebruik van kunt maken.

Bij mij kun je terecht voor:

 • een gewone zielsafstemming voor iedereen van 0-100 jaar
 • een levensbrug afstemming (voor overleden dierbaren)
 • een bedrijfsafstemming (wat heeft jouw bedrijf jou te vertellen)
 • een familie verbond afstemming (vragen die betrekking hebben op het gezin en de mensen die samen met elkaar in één huis wonen. Dieren kunnen hier ook bij meegenomen worden)
wanneer vraag je een afstemming aan?

Loop je vast met jezelf, heb je geen idee meer welke kant je op moet gaan. Laat mij via een afstemming helpen de weg weer vrij te maken of inzichten te geven zodat je weer een stap verder kunt komen.

Loop je vast met je kind, zit je met je handen in het haar, en heb je van alles al geprobeerd. Dan is dit het moment om een afstemming aan te vragen. Laat mij dan kijken wat je kind mij te vertellen heeft, wat in de energie op te lossen is en waar ik handvatten kan geven zodat je kind zich weer vrijer kan voelen en je als ouder beter weet hoe je met je kind om kunt gaan.

 

Kosten en contact

Al het contact verloopt digitaal via de mail. Via een mail naar debbievdveldt@gmail.com  kun je informatie aanvragen waarin duidelijk uitgelegd is wat ik doe, hoe het werkt en wat ik van jullie verwacht. Deze informatie kun je dan in alle rust doorlezen en dan beslissen of het bij je past en is waar jij naar op zoek bent.

Binnen twee weken na betaling ontvang je de afstemming van mij in jouw mailbox.

Voor de specifieke tarieven, zie mijn tarieven pagina.

opleiding tot luisterkindwerker

Ga jij mee op reis en durf jij de uitdaging aan?

Heb jij interesse om Luisterkindwerker te worden? Deze korte beroepsopleiding duurt 6 maanden en bestaat uit een combinatie van praktisch en theoretisch werk.

Je leert werken met de unieke Luisterkindmethode. Deze methode is ontwikkeld door Diana Hendriks en staat geregistreerd bij het CRKBO. (Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs)

Het is een opleiding voor iedereen. Iedereen kan dit leren. Jij kunt dit gewoon voor zelfontwikkeling volgen en om thuis in te zetten, of jij kunt het inzetten om met mensen te werken of als jij met mensen werkt. Het is een hele mooie opleiding, die je ook leert steeds meer op je eigen gevoel te vertrouwen en dat je hierop kunt vertrouwen.

Zelf heb ik les gehad van Monica Kemner die mij het werken volgens de Luisterkindmethode heeft eigen gemaakt en ik mag nu deze mooie manier van werken ook aan anderen leren.

In een traject van een half jaar zal ik dan ook als jouw trainer je op een zachte manier coachen en jou de stappen laten zetten om ook Luisterkindwerker te worden. Belangrijk vind ik dat jij het beste uit jezelf kan halen.