Wat een mooie, maar emotionele ontmoetting met Willem-Jan hebben wij gehad. Nog steeds na meerdere keren te hebben gelezen stromen de tranen  over  mijn wangen. Ik heb dan ook voor mijzelf een reminder gemaakt waar ik steeds naar terug kan kijken om mij eraan te herinneren. Als hij het kan, kan ik het ook!! Dank je wel voor deze mooie afstemming en de handvatten die ik heb gekregen!

Miranda

Lieve Debbie 
Ik val stil, ik voel alles wat je schrijft.
Heb even geen woorden zo intens mijn hart jubelt.
Tranen van herkenning en eindelijk gehoord worden
Er mogen zijn .
Ik één met de natuur ,en alles is daar daar waar  mijn antwoorden zijn, zij die mij ontzettend geholpen hebben in moeilijke periodes
Wat je verteld over welke mogelijkheden open liggen ,andere begeleiden coachen met behulp van de natuur en mijn wijze lessen die ik daar heb mogen ontvangen ,mag doorgeven, ja een andere wijze van zorgen. Het ligt letterlijk voor mijn voeten.
Ik werd nog stiller toen mijn innerlijke kind begon te praten. Tranen .Ze mag er zijn ,kom maar tevoorschijn loop met me mee we hoeven ons niet meer te verbergen ik omarmde haar.
Debbie deze Dankjewel is ook voor jou, wat heb jij veel geopend ,een healing, ik kan weer ademen
Ik maak visueel met jouw een vreugdedansje
Want jij bent een prachtige Engel ,met deze gaven wat het universum jouw heeft gegeven.
Dankjewel mooierd
Ik geniet nog na ,en telkens als ik het opnieuw lees komt er nog meer binnen.
Dikke knuffel van mij en mijn jubelende innerlijke kind
Liefs Marie-Louise
Marie-Louise Bos

Gisteren een mini afstemming ontvangen. Het verwoorde precies mijn gevoelens en gedachten. Gaf me net dat zetje in de rug wat ik nodig had. Dank je wel Debbie❣️ heel blij mee 🙏🏻

Connie van den Berg-Boot

Gewoon wauw bijzonder mooi speciaal💖 Mooie kloppende afstemming mogen ontvangen over mijn lieve dochter. Mijn gevoel gaf al aan wat er speelt bij haar, is alleen maar duidelijker geworden door de afstemming van Debbie. Wat heeft ze alles mooi verwoord. Kan mijn lieve dochter nu nog meer aansturen om mooi, bijzonder, speciaal en vooral zichzelf te mogen zijn 💖 dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen 🙏 Je bent een mooi cadeautje 💖

Sylvia Kruijntjens

GLINSTER & BLINK echt een aanrader!!! In één woord WAUWIE!! Wat een mooie afstemming heb ik gekregen! Sommige dingen waren heel herkenbaar, andere totaal nieuw maar zeker waar. Ik ga ermee aan de slag!! Enne kom zeker nog eens terug!!

Esther van der Mierden

Mooie mini afstemmingen mogen ontvangen erg kloppend zo puur dank hiervoor 🌺

Daniëlle Coolen

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar; een “gratis” mini afstemming. Het verslag wat ik kreeg, met daarin adviezen kan ik heel goed gebruiken . Goede handvatten om nu zelf mee aan de slag te gaan! Heel bijzonder om op deze manier inzichten te krijgen in situaties waar je zelf even de weg kwijt bent. Dank je wel💜

Elke van der Velde

Lieve Debbie, ik zag jou op FB voorbijkomen doordat ik in een reactie de naam van mijn nichtje langs zag komen. Ik heb haar reactie gelezen, haar gebeld. En haar verhaal pakte me meteen. Vanaf dat moment zit het in m’n hoofd. Wat een prachtige gaven heb jij gekregen Debbie!

Vorige week heb ik een afstemming van mezelf laten maken. WAUW…..jeetje heel heftig maar ook zeker een geweldige bevestiging en “goedkeuring” gekregen! Heel speciaal…..ik ga ervoor. Dank je wel Debbie

Wilma Sieben-Croonen

Dank je voor de mini-afstemming. Het raakte me enorm. Je beschreef precies de onrust in mij en ja ik zit in een spagaat en weet het al een tijdje niet meer. Ik neem het advies dan ook ter harte en hoop dat het me een opening gaat brengen en me de juiste weg laat ontdekken.

Alice

Wat een ontzettende mooie afstemming en heel precies waar ik op dit moment mee bezig ben!

Yanaika

Via de luisterkindafstemming snappen wij onze dochter Maud veel beter. Wat een bijzonder en ontroerend gesprek heeft Debbie met onze dochter gehad! Nog regelmatig lezen mijn man en ik het gesprek terug. Het was voor ons enorm waardevol om te weten waarom Maud zo licht slaapt en dat is nu zo duidelijk met handvatten die door Maud zijn aangegeven. Wij hadden dit echt nodig! Bedankt lieve Debbie.

Luisterkind-afstemming voor Maud van bijna 3 jaar.

Dorenda

Wat een mooi, liefdevol persoon is Debbie. En wat hebben wij een mooie afstemming mogen ontvangen die zij heeft gehad met onze jongste dochter. Confronterend, zeker weten maar wel heel dankbaar dat je als ouder even dit inzicht mag krijgen van je kind. Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat iemand dit kan. Nogmaals Debbie hartelijk bedankt, ook voor het “aanhoren” van mijn eerste reactie 💖 ik zal je zeker aanbevelen!

Wilma Wolf-Mahn