Ben jij op zoek naar iets nieuws?

 • Zie jij dat er steeds meer kinderen vastlopen in de drukte van het dagelijkse leven en op wat ze laten zien aan gedrag beoordeelt worden?
 • Volg jij jouw hart en ben jij toe aan een nieuwe invulling?
 • Vind jij het belangrijk om andere mensen bewust te laten worden van hun eigen inzichten en oplossingen die ze binnenin zich hebben?
 • Voel jij dat iedereen dit diep van binnen heeft?
 • Wil jij deze inzichten en antwoorden leren te vertalen, zodat mensen vanuit hun eigen kracht nieuwe stappen kunnen zetten?
 • Of wil jij gewoon jezelf lekker ontwikkelen op een manier die je mee op reis neemt?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker echt iets voor jou!

Heeft Luisterkind ook jouw aandacht?

Ben je net zo enthousiast als ik over de mogelijkheden van Luisterkind? Luister jij ook graag en vind jij het ook fijn om anderen te helpen, door puzzelstukjes te leggen, waardoor hij/zij mooie inzichten en concrete handvatten heeft om verder te gaan in zijn/ haar eigen ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkind werker misschien wel iets voor jou.

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de Luisterkind® Methode en leer je ermee werken. Ook voor je eigen persoonlijke intuïtieve ontwikkeling is dit een mooie opleiding om te volgen. Je gaat steeds meer leren op je gevoel te vertrouwen en deze in te zetten, waardoor je dichter bij jezelf komt en blijft. Het heeft mij en mijn kinderen al zo ontzettend veel gebracht, dit had ik voor de opleiding nooit kunnen bedenken! Maar ook voor de kinderen en volwassenen waar ik zelf Luisterkind-afstemmingen voor mag maken. Zo dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen! Volg jij ook je hart net als ik? Ik hoop het van wel, want er zijn nog zo ontzettend veel Luisterkindwerkers nodig. Nog zoveel kinderen en volwassenen die onze hulp goed kunnen gebruiken! Ik gun het iedereen. Jou om de opleiding te mogen gaan doen en alle mensen die bij ons een Luisterkind-afstemming aanvragen, zodat er weer extra inzicht en handvatten gegeven mogen worden.

Wat doe je dan als Luisterkindwerker?

Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies … of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hooggevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

Dat kan voor iedereen; van 0 tot 100, inclusief dierbaren die niet kunnen communiceren door ziekte en overledenen. Je levert een waardevolle bijdrage. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

Je hebt hiervoor geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen.

de opleiding

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en daarmee vrijgesteld van BTW. Je kunt de opleiding bij mij op locatie of via e-learning volgen. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, een dag per maand en tussendoor ga je heel veel oefenen. De duur voor beide varianten is ongeveer een half jaar en je investering is gelijk.

Op locatie: vanaf 2023 is het mogelijk in Ter Aar de opleiding te volgen. Data volgen nog.

 • 5 lesdagen van 9.30 – 16.00 uur
 • eigen studiemap
 • groepsgrootte max. 6 personen

E-learning:

 • 5 lesdagen online via e-learning van 9.00 – 13.00 uur
 • toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning
 • groepsgrootte 1 tot 4 personen. De groep start bij 2 personen

Samen gaan we op reis, zodat je na afronding van deze opleiding zelfstandig verder kunt als Luisterkind werker, conform de Luisterkindmethode van Diana van Beaumont. Jouw investering is jouw enthousiasme, jouw liefde voor de ander, jouw passie voor Luisterkind en luisteren, jouw kostbare tijd om je dit werk eigen te maken en ook €1545,00. (betaling in termijn is mogelijk in overleg) 

Onderstaand kun je zien wanneer ik mogelijkheden heb om de opleiding via e-learning te doen. Maar schikt je dit toch niet helemaal, of komt er ergens een datum niet uit? Laat het mij weten, dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is! Ik denk heel graag met je mee.

Ja, jij vind deze opleiding echt onwijs interessant! Maar er zijn nog wel wat vragen.

Ik heb een document gemaakt, waarin de meest gestelde vragen zijn, Kijk hier maar eens in, wellicht helpt het jou. Zo niet, stuur mij gerust een bericht, dan plannen we een gesprek in!

Review

Ik ervaar Debbie als trainer als een warme, liefdevolle trainer. Met alle geduld. Die je veel vertrouwen geeft in het proces. Die bijstuurt waar nodig en je uitdaagt waar het kan. Met respect voor alle verschillende mensen in de training. Ze is kundig en weet de juiste vragen te stellen of tips te geven om je op weg te helpen.

Saskia deelnemer opleiding

review

Ik ervaar Debbie als trainer als zeer prettig met veel kennis , geduld en goed overzicht wie wat nodig heeft in de groep tijdens de lesdagen en ook daarbuiten.

 

Vivian deelnemer opleiding

review

Ik ervaar Debbie als trainer als bijzonder prettig, voelt zaken goed aan en geeft feedback op een positieve en opbouwende manier.

Anna deelnemer opleiding

Review

Ik heb aan Debbie precies de juiste trainer. Tevens op de momenten een motivator maar ook weet zij het vertrouwen in jezelf te geven die er bij mij uiteindelijk ontbrak.

Wilma deelnemer opleiding

review

Ik ervaar Debbie als een ervaren trainer die met alles wat in haar macht ligt ons helpt om een Luisterkindwerker te worden.

Désirée deelnemer opleiding

Voel jij je veilig bij de trainer?

– Absoluut!

– Ik voel me volkomen veilig en voel dat er altijd ruimte is voor vragen en feedback.

– Jazeker ze is geduldig maar ook toe te point en houdt goed orde en structuur. Erg fijn.

– Absoluut!

– Zeker weten anders was ik niet aan de opleiding begonnen

Deelnemers opleiding tot Luisterkindwerker

Ja!! Ik ga het doen!

Jij wilt Luisterkindwerker worden!

Dan heb ik van jou nodig:

 • Jouw enthousiasme en jouw inzet
 • Jouw gevoel om andere mensen te willen helpen
 • Jouw tijd
 • Een bedrag van €1545,00
 • (Een betaling in termijnen is mogelijk in overleg)
w

Kunnen we even praten?

Omdat ik weet dat de opleiding tot Luisterkind-werker een serieuze investering is in jezelf en een serieuze opleiding om te doen is, snap ik dat je niet één, twee, drie deze keuze maakt. Heb jij dus vragen of wil je gewoon meer weten over de opleiding?  Ik plan dan samen met jou een vrijblijvend telefonisch gesprek in, zodat we rustig jouw vragen kunnen bespreken. Stuur mij via onderstaande knop een mail.