Ben jij op zoek naar iets nieuws?

 • Zie jij dat er steeds meer kinderen vastlopen in de drukte van het dagelijkse leven en op wat ze laten zien aan gedrag beoordeelt worden?
 • Volg jij jouw hart en ben jij toe aan een nieuwe invulling?
 • Vind jij het belangrijk om andere mensen bewust te laten worden van hun eigen inzichten en oplossingen die ze binnenin zich hebben?
 • Voel jij dat iedereen dit diep van binnen heeft?
 • Wil jij deze inzichten en antwoorden leren te vertalen, zodat mensen vanuit hun eigen kracht nieuwe stappen kunnen zetten?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker echt iets voor jou!

Heeft Luisterkind ook jouw aandacht?

Ben je net zo enthousiast als ik over de mogelijkheden van Luisterkind? Luister jij ook graag en vind jij het ook fijn om anderen te helpen, door puzzelstukjes te leggen, waardoor hij/zij mooie inzichten en concrete handvatten heeft om verder te gaan in zijn/ haar eigen ontwikkelingsproces? Dan is de opleiding tot Luisterkind werker misschien wel iets voor jou.

Tijdens deze opleiding maak je kennis met de Luisterkind® Methode en leer je ermee werken. Ook voor je eigen persoonlijke intuïtieve ontwikkeling is dit een mooie opleiding om te volgen. Je gaat steeds meer leren op je gevoel te vertrouwen en deze in te zetten, waardoor je dichter bij jezelf komt en blijft. Het heeft mij en mijn kinderen al zo ontzettend veel gebracht, dit had ik voor de opleiding nooit kunnen bedenken! Maar ook voor de kinderen en volwassenen waar ik zelf Luisterkind-afstemmingen voor mag maken. Zo dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen! Volg jij ook je hart net als ik? Ik hoop het van wel, want er zijn nog zo ontzettend veel Luisterkindwerkers nodig. Nog zoveel kinderen en volwassenen die onze hulp goed kunnen gebruiken! Ik gun het iedereen. Jou om de opleiding te mogen gaan doen en alle mensen die bij ons een Luisterkind-afstemming aanvragen, zodat er weer extra inzicht en handvatten gegeven mogen worden.

Wat doe je dan als Luisterkindwerker?

Als Luisterkindwerker help je anderen bewust te worden wat er speelt bij een bepaald levensthema, zoals liefde, relaties, werk, ziekte, verlies … of specifieke dilemma’s als bedplassen, nachtangst, faalangst, hooggevoeligheid, stress, buikpijn, niet willen/kunnen slapen, pesten, eenzaamheid, zichtbaarheid …

Dat kan voor iedereen; van 0 tot 100, inclusief dierbaren die niet kunnen communiceren door ziekte en overledenen. Je levert een waardevolle bijdrage. Je kijkt wat je in de energie al kunt veranderen en biedt inzichten en handvatten waar de ander zelfstandig mee verder kan. Hoe mooi is dat?

Je hebt hiervoor geen eigen praktijkruimte nodig, je bepaalt je eigen werktijd en klantenkring. Voor jouw klanten geldt: geen reistijd, geen vaste afspraken om thuis te blijven of ergens te moeten zijn. Kinderen en dierbaren blijven in hun eigen leefomgeving en hoeven er niets voor te doen.

de opleiding

De opleiding tot Luisterkindwerker is een MBO+ opleiding en is geregistreerd bij het CRBKO (Kort Beroepsonderwijs) en daarmee vrijgesteld van BTW. Je kunt de opleiding bij mij op locatie of via e-learning volgen. De opleiding bestaat uit 5 lesdagen, een dag per maand en tussendoor ga je heel veel oefenen. De duur voor beide varianten is ongeveer een half jaar en je investering is gelijk.

Op locatie:

 • 5 lesdagen van 10.00 – 16.30 uur
 • eigen studiemap
 • groepsgrootte max. 6 personen

E-learning:

 • 5 lesdagen online via e-learning van 9.00 – 13.00 uur
 • toegang tot een studieportaal op internet ter ondersteuning
 • groepsgrootte 1 tot 3 personen

Samen gaan we op reis, zodat je na afronding van deze opleiding zelfstandig verder kunt als Luisterkind werker, conform de Luisterkindmethode van Diana van Beaumont. Jouw investering is jouw enthousiasme, jouw liefde voor de ander, jouw passie voor Luisterkind en luisteren, jouw kostbare tijd om je dit werk eigen te maken en ook €1525,00. (betaling in termijn is mogelijk in overleg)

Bovenstaand kun je zien wanneer ik mogelijkheden heb om de opleiding via e-learning te doen. Maar schikt je dit toch niet helemaal, of komt er ergens een datum niet uit? Laat het mij weten, dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is! Ik denk heel graag met je mee.

opleiding op locatie

Vanaf begin september ga ik de opleiding ook op locatie geven. Midden in het Groene Hart, centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf diverse grote snelwegen ligt Alphen aan den Rijn. Op een hele mooie boerderij hebben ze in de stal een skybox gemaakt, waar je uitzicht hebt op de koeien die daar staan. Natuurlijk is het geluidsdicht en geurvrij!

Landelijk gelegen, met mogelijkheden om ook even eruit te zijn tussendoor kun je bij nu de opleiding volgen. Ik vind het zo ontzettend gaaf. Zelf heb ik ook op een boerderij de opleiding gevolgd en het was echt een uitje, iedere keer weer. Daarnaast komt er bij ons in het gezin regelmatig de agrarische kant naar voren. Wij hebben zelf al meerder vakanties mogen beleven op een boerencamping en ook in het dagelijks leven is de agrarische sector ons niet onbekend. De cirkel is dus rond!

Dit was inderdaad de bedoeling, maar soms heb je niet alles in de hand en bepaalt het universum het anders. Voor 2021 blijf ik de opleiding online geven en in 2022 ga ik een groep starten op locatie! Kun je niet zo lang wachten maar wil je wel samen met mij mee op reis? Online doe ik precies hetzelfde en kun je dit lekker vanuit jouw eigen omgeving, zonder reiskosten en extra tijd toch doen wat jouw hart graag wil!

w

Schikken de data niet?

Het kan natuurlijk dat er een dag of misschien wel twee dagen tussen zitten, die niet passen voor jou. Uit ervaring weet ik, dat dit prima aan te passen is, met de groep. Dan kijken we gewoon of er een andere datum voor in de plek kan komen. Geen probleem!! Mocht je hier een vraag over hebben, mail of bel gerust. Samen komen we eruit!

Verder kies je de opleiding per dag uit. Komt de maandag voor jou het beste uit? Dan zijn de data die bij de maandag staan, voor jou de data wanneer de opleiding plaats vindt. Of misschien past jou een vrijdag. Dan zijn de data die bij de vrijdag staan voor jou de data om de opleiding te volgen.

Ja!! Ik ga het doen!

Jij wilt Luisterkindwerker worden!

Dan heb ik van jou nodig:

 • Jouw enthousiasme en jouw inzet
 • Jouw gevoel om andere mensen te willen helpen
 • Jouw tijd
 • Een bedrag van €1525,00

(Een betaling in termijnen is mogelijk in overleg)

w

Kunnen we even praten?

Omdat ik weet dat de opleiding tot Luisterkind-werker een serieuze investering is in jezelf en een serieuze opleiding om te doen is, snap ik dat je niet één, twee, drie deze keuze maakt. Heb jij dus vragen of wil je gewoon meer weten over de opleiding?  Ik plan dan samen met jou een vrijblijvend telefonisch gesprek in, zodat we rustig jouw vragen kunnen bespreken. Stuur mij via onderstaande knop een mail.