Even voorstellen!

Mijn naam is Debbie van der Veldt en inmiddels ben ik 45 lentes jong. Als jong meisje wist ik altijd al, dat ik veel kon voelen om me heen en ik pikte feilloos emoties en gevoelens op. Tot ik puber werd en dit er opeens niet meer mocht zijn. Het was er natuurlijk wel, maar het kreeg geen plek in mij. En dus sloot ik dit stuk af….althans dat dacht ik.

Inmiddels ben ik moeder van 3 unieke, lieve, gezellige, speciale, hoog gevoelige jongens. Samen met mijn man Rob en onze twee honden en katten wonen we in Ter Aar.

Ik hou van creatief bezig zijn en ook in de natuur kun je me vinden. Bij de jongens kijken tijdens hun sportwedstrijden, is daarnaast één van de dingen die ik heel graag doe! 

Na een hele heftige periode in ons gezin, zo’n bijna vier jaar geleden, stopte ik van het een op andere moment met werken. Het ging niet goed met één van de jongens en het enige wat ik nog kon doen, was vanuit mijn gevoel op de rem trappen en gaan zorgen voor mijn gezin. Zonder na te denken over consequenties, op welk vlak dan ook. Ik ging die ochtend werken om 8.30 uur om vanaf 10.30 uur op dezelfde ochtend compleet alles te stoppen. Vanaf dat moment was ik thuis, zonder dat mijn man het wist. Anders kon ik het niet meer doen. 

In deze periode ging het met onze zoon stap voor stap een stukje beter en kwam er echt rust. Toen het met hem weer de goede kant op ging, kwam bij mij de knal. Ik kwam van de dierenarts terug en wist niet meer waar ik was. Ik kon niet meer lopen en het enige wat ik kon was zitten op de stoep en mijn buurvrouw vragen mij op te halen. Dat deed ze en vanaf dat moment kwam het besef dat het nu echt tijd was om aan Debbie te gaan werken.

Dat ben ik gaan doen. Eerst niet helemaal te weten, waar ik kon beginnen. Stap voor stap kwam ik dichterbij mijn gevoel en kwam ik er achter, dat ik het gevoel dat ik als klein meisje had ervaren, er weer mocht gaan laten zijn. Luisterkind kwam geheel onverwachts op mijn pad en ik wist intuïtief, dat ik dit mocht gaan doen. En zo mocht het ook gaan. Tijdens de opleiding die ik gevolgd heb, gebeurde hele mooie en bijzondere dingen. Labels loslaten en gewoon helemaal open een Luisterkind-afstemming ingaan en eindelijk wat ik altijd al wist en voelde, mocht ik gaan gebruiken. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn kinderen en andere mensen. Zo ontzettend bijzonder! Ook voor mijn kinderen zijn Luisterkind-afstemmingen gemaakt en ze zijn zo ontzettend wijs van binnen. De labels die er door de jaren heen opgeplakt zijn, de oordelen die anderen hebben gehad, ik kan ze nu naast me neer leggen en ik zie hoe ze echt zijn. Hoe de jongens, maar ook ik echt mogen zijn. Vanuit ons gevoel. Als hele gevoelige mensen, die vanuit zichzelf stappen kunnen en mogen maken, op ieder gebied.

Ik startte in maart 2020 met de pagina Glinster & Blink. Een pagina om andere mensen inzicht te geven in ons mooie gezin. De pauw werd het gezicht van Glinster & Blink en ook schreef ik mezelf in bij de KVK in december 2020. Een stap die ik een paar jaar geleden nooit gedacht had te zullen nemen. Maar door het volgen van mijn gevoel en van mijn innerlijke ik, heb ik ontdekt dat er nog zoveel meer mogelijk is, als je het maar toestaat om te mogen laten gebeuren. De pauw is inmiddels mijn symbool waar ik heel trots op ben, hij zal een onderdeel blijven van dit mooie geheel! En nu is mijn missie om echt anderen te mogen helpen, op ieders unieke, eigen manier. Want alleen dan kun je echt jezelf zijn. En dat is wat er steeds vaker van ons gevraagd wordt, wees jezelf! Dankbaar, dat ik dit mag doen en echt vanuit gevoel en energie anderen mag laten stappen zetten! Glinster & Blink blijft de tweede naam, van mijn bedrijf. Maar de kracht zit in mijzelf en daarom staat er inmiddels gewoon vol trots, net als de pauw kan zijn, Debbie van der Veldt voor!