Mijn zoektocht naar mijzelf is begonnen nadat ik als moeder van drie kinderen een burn-out kreeg. De zorg die ik mocht geven aan mijn kinderen, zorgde ervoor dat ik mezelf vergeten was. Waar ik eigenlijk al heel mijn leven wist dat ik het soms prettig vind om even alleen te zijn, het anders te doen en me vaak ook anders te voelen, mezelf weg te cijferen of even te willen verdwijnen werd dat tijdens de burn-out alleen maar erger. Daarnaast kwam mijn hoog-gevoeligheid steeds meer op de voorgrond te staan en wist ik niet meer hoe hier goed mee om te gaan.

Ik voelde dat het anders mocht dan ik tot dan toe gedaan had en dat het niet alleen belangrijk voor mezelf was, om vanuit mijn eigen kracht en gevoeligheid te mogen gaan leven i.p.v. te overleven en niet mezelf te kunnen zijn.

Luisterkind kwam op mijn pad, wat mij plots liet zien dat wat ik altijd eigenlijk al wist. Dat een handvat gaf aan mijn eigen gevoel.

Stap voor stap kwam er meer en meer duidelijkheid, rust en ruimte voor ontwikkeling en zelfliefde. Dat klinkt mooi, maar was niet altijd makkelijk en simpel om te mogen ervaren. Juist door het vanuit een andere kant te mogen ontdekken, maakte dat ik steeds meer bij mijzelf kwam.

Niet alleen ik begon te groeien, maar mijn gezin ook. Waar het startte met mezelf ontwikkelen en loslaten wat niet meer bij mij paste, kon mijn gezin dit ook steeds meer!

Het bracht rust, inzicht en liefde! Dat gun ik jou ook. Dat jij mag ontdekken wat er mogelijk is als jij echt gaat luisteren en doen wat je hart vraagt! Uniek in wie je bent en wat je doet.

Woorden die bij mij passen zijn: intuïtief, zacht, verbinding maken, krachtig en kennis willen delen. Past dit bij jou? Dan ben je van harte welkom!

Leren luisteren van hart tot hart, bracht mij steeds dichter bij mezelf. Ik ontdekte dat er zoveel meer mogelijk is, als je op een andere manier luistert naar wat er speelt. Als je echt durft te luisteren wat er achter gedrag wat zichtbaar is en vanuit die kant ook stappen durft te zetten,

Wat ik als klein meisje, eigenlijk al makkelijk deed ben ik steeds minder gaan doen, omdat dit niet zo hoorde. Terwijl ik wel degelijk wist wat achter gesproken woorden, gezegd werd!

Nu ik dit weer heb opgepakt en durf te doen wat het kleine meisje ook deed voel ik me ook meer één. En gaat het luisteren eigenlijk makkelijk en vanzelf.