Jij wilt een Luisterkind-afstemming aanvragen. Ik heb dan een aantal gegevens van jou nodig.

  • Stuur een mail naar debbievdveldt@gmail.com Ik heb dan wel de volgende gegevens van jou nodig:
  • Wanneer de aanvraag voor jezelf is: jouw naam, geboorte datum en de vragen die je hebt. Daarnaast ook achtergrond informatie die belangrijk voor mij is om een juiste afstemming te kunnen doen.
  • Wanneer de aanvraag voor jouw kind is: geboortedatum van het kind, de volledige naam en de vragen die je hebt voor je kind.
  • Wanneer jouw kind ouder is dan 10 jaar, dan moet het zelf toestemming geven.
  • Stuur altijd een recente foto mee, waar jij alleen of alleen jouw kind op staat.
  • Ik stuur jou dan een mail terug of ik de aanvraag zo in behandeling kan nemen. Is dit zo, dan kun je op het rekeningnummer vermeld in mijn mail het bedrag van de afstemming overmaken.
  • Nadat ik jou betaling ontvangen heb, ontvang je van mij binnen twee weken de Luisterkind-afstemming in jouw mailbox!
  • Heb je ook de begeleidende brief gelezen?

Wat een mooi, liefdevol persoon is Debbie. En wat hebben wij een mooie afstemming mogen ontvangen die zij heeft gehad met onze jongste dochter. Confronterend, zeker weten maar wel heel dankbaar dat je als ouder even dit inzicht mag krijgen van je kind. Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat iemand dit kan. Nogmaals Debbie hartelijk bedankt, ook voor het “aanhoren” van mijn eerste reactie 💖 ik zal je zeker aanbevelen!

Wilma Wolf-Mahn

Begeleidende brief

Voordat de Luisterkind-afstemming definitief is aangevraagd, wil ik je vragen om rustig één van deze begeleidende brieven te lezen. Is de aanvraag voor je kind, dan lees je de brief voor kinderen. Is de aanvraag voor jezelf, dan kies je de brief voor volwassenen. Het is heel belangrijk om deze stap niet over te slaan. Je weet na het lezen van deze brief wat je wel en niet kunt verwachten. Zo kunnen er ook geen teleurstellingen ontstaan, of verkeerde verwachtingen.

Heb jij je aanvraag ingediend en heb ik jou een akkoord gegeven? Ben je akkoord met begeleidende brief?  Na ontvangst van jouw betaling, ontvang je binnen twee weken de Luisterkind-afstemming in je mailbox!

 

Meld je hieronder aan om de nieuwsbrief van Glinster & Blink te kunnen ontvangen.

Debbie heeft een afstemming gemaakt van mijn zoontje van 5. Echt zo geweldig om te lezen dat ze precies beschrijft hoe hij is. Maar ook dat ze benoemd dat ik meer voor mijzelf moet kiezen….wat ook gewoon echt waar is. Maar ook punten die ze over mijn zoontje beschrijft zijn zo treffend. Kippenvel kreeg ik er van en tranen in mijn ogen. Super mooi en ik kan hier zeker verder mee. Alsof ze me een inkijkje heeft gegeven in het koppie van mijn zoon.

Veronique van den Broek

u

Vragen

Heb jij nog een vraag aan mij? Kom je er niet helemaal uit? Dat kan natuurlijk.

Stel je vragen dan gerust. Ik beantwoord ze graag.

Mail naar debbievdveldt@gmail.com

Toe aan iets anders?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Zoek jij voor jouw praktijk iets erbij?

Wil jij jouw hart echt gaan volgen?

Help jij graag anderen?

Kijk dan eens bij de opleiding tot Luisterkindwerker!

 

r

Belangrijk!

Ik ben geen arts, psycholoog, therapeut of iets anders. Een Luisterkind-afstemming vervangt nooit een medische behandeling. Voor een medische behandeling dien je een afspraak te maken met een huisarts of specialist.