Hoe gaat een Luisterkind-afstemming aanvragen in zijn werk?

Je doorloopt een aantal stappen

u

1. Is het nodig om een afstemming aan te vragen?

Loop jij tegen zaken aan en loop je hiermee vast? Heb jij geen idee wat meer te doen? Alles wat je ook doet, het helpt niet meer.

Of zijn er dingen in jouw leven, waar je niet meer mee over weg kunt en je wilt ze graag veranderen, maar dit lukt niet?

Heb je van alles bedacht, maar niets voelt goed en je gaat gewoon op de oude manier door?

Of je bent gewoon heel erg nieuwsgierig wat een Luisterkind-afstemming jou kan brengen?

Dan is het tijd om een Luisterkind-afstemming aan te vragen!

Z

2. Wat heb ik nodig voor een afstemming?

Een afstemming laten maken is iets wat je niet zomaar doet. Het is dan ook heel belangrijk dat het geen raad-je-plaatje wordt. Stuur daarom zoveel mogelijk achtergrondinformatie mee en stel alle vragen op die je hebt.

Daarnaast heb ik nodig een recente foto (waar niemand anders bij staat) je volledige naam en je geboortedatum.

v

3. Hoe verloopt het contact?

Een luisterkind-afstemming kan ik overal maken. Ik maak ze vanuit huis. Ons contact verloopt dan ook digitaal.

Het grote voordeel hiervan is dat je lekker thuis kunt blijven en alles kunt doen wat je wilt. Je hoeft helemaal niet bij mij langs te komen! Het scheelt dus reiskosten, tijd.

Jij verstuurt aan mij de aanvraag en dan ben jij klaar! Perfect om te combineren en dus heerlijk je eigen dingen te kunnen blijven doen!

4. Hoe nu verder?

Jij hebt de aanvraag gedaan en hoe dan verder? Je krijgt van mij een mail, met uitgebreide informatie. Na ontvangst van je betaling, ontvang je van mij binnen twee weken de Luisterkind-afstemming in je mail.

Op het moment dat voor mij prettig is, maak ik binnen die twee weken de afstemming en kun je gewoon lekker alles blijven doen. Jouw stukje is klaar!

5. Na de afstemming

Je hebt van mij de afstemming in de mail gekregen en op een rustig moment gelezen. Vaak is er heel veel herkenning en soms heeft het tijd nodig om te mogen landen. Maar meestal kun je een verschil voelen. Een gevoel dat belangrijke zaken zijn benoemd en handvatten zijn gegeven om het probleem op te lossen. Soms is er zelfs in de energie al iets opgelost.

Je kunt gewoon helemaal vanuit jezelf de stappen gaan maken die nodig zijn en hierdoor is een vervolgafspraak niet meer nodig.

s

6. Belangrijk

Ik ga met iedere afstemming zuiver en vanuit liefde aan de slag. Een luisterkind-afstemming is heel erg persoonlijk en mensenwerk, ook al verloopt al ons contact digitaal.

Kinderen van 10 jaar en ouder moeten zelf toestemming geven voor de afstemming. Zij zijn oud genoeg om hier zelf over te beslissen. Vaak hebben ze zelf ook vragen, waar ze een antwoord op willen krijgen.

Als het kind geen toestemming geeft, mag ik de afstemming niet doen.

Een luisterkind-afstemming vervangt geen medische behandelingen. Ik ben geen arts, specialist of andere medische specialist. Ik kan geen ziektes en andere aandoeningen verhelpen. Een Luisterkind-afstemming kan aanvullend of ondersteunend zijn, maar nooit plaatsvervangend. Ik maak alleen contact met jou of jouw kind om helder te krijgen wat er speelt. Ga bij twijfel over je gezondheid of dat van je kind altijd eerst naar de huisarts. Ik leg de verantwoording voor eventuele vervolgstappen bij jouzelf.

Opleiding

  • Ben jij op zoek naar iets nieuws?
  • Zoek jij een aanvulling op jouw bestaande activiteiten?
  • Wil jij meer vanuit je hart werken?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker misschien iets voor jou!

 

 vraag een luisterkind-afstemming aan

€85