Hoe werkt het afstemmen?

Een Luisterkind-afstemming hoe werkt dit nu precies? Deze vraag krijg ik regelmatig.
Je kunt het zo zien als een ouderwetse radio, waar je aan de knop moet draaien om de juiste zender te ontvangen. Zodra je de goede frequentie hebt, dan hoor je de radio goed. Zit je nog niet helemaal goed met de frequentie dan hoor je een ruis.

Een afstemming kun je op deze manier zien. Ik stem me af op jou of jouw kind in de energie. En ik ga op zoek naar de juiste frequentie. Zodra ik die heb, dan staan we samen in verbinding en kan de afstemming beginnen. Het voelen of ik goed zit, is wat ik geleerd heb tijdens mijn opleiding. Eigenlijk kan iedereen dit, als je leert te luisteren naar de goede signalen.

“Vroeger als jong meisje voelde ik al, als ik bij andere kinderen was…wat er aan de hand was. Of er een ruzie was geweest, of ze verdrietig waren, of juist bang. Ik wist niet beter en het hoorde bij mij, deze antennes. Misschien herken jij dat ook wel, dat als je ergens binnenkomt, je precies aanvoelt wat er daarvoor gespeeld heeft. Je voelt het aan de sfeer, die er hangt.”

 

 

Dit zijn dus allemaal signalen die je onbewust oppakt en die ik ook altijd onbewust opgepakt heb. Ik heb nooit geweten, dat ik onbewust al zoveel wist. Weet jij dit ook?

Wat als je deze signalen ook bewust kunt oppakken? Dat je bewust met deze signalen om mag gaan? Dat je bewust mag gaan voelen bij een ander? Wat levert dit een boel informatie op! Je hebt dan echt goud in handen, een heel mooi cadeau! Dan kun je echt gaan ontdekken, wat jezelf het allerliefste wilt en nodig hebt. Of jouw kind.

Als je bewust mag gaan voelen en signalen mag gaan oppikken bij een ander en dit mag vertalen in een verslag. Dat is wat ik nu precies doe met een Luisterkind-afstemming.
Ik ga met jou in gesprek met je innerlijke jij en ik mag bewust voelen en bewust afstemmen, wat je innerlijke jij aangeeft, dat jij echt belangrijk vind en nodig hebt! 

Het is een verbinding van hart tot hart, die ongefilterd mag aangeven, zonder dat het hoofd aangeeft dat er iets niet kan.

Lieve Debbie,

ik zag jou op FB voorbijkomen doordat ik in een reactie de naam van mijn nichtje langs zag komen. Ik heb haar reactie gelezen, haar gebeld. En haar verhaal pakte me meteen. Vanaf dat moment zit het in m’n hoofd. Wat een prachtige gaven heb jij gekregen Debbie!

Vorige week heb ik een afstemming van mezelf laten maken. WAUW…..jeetje heel heftig maar ook zeker een geweldige bevestiging en “goedkeuring” gekregen! Heel speciaal…..ik ga ervoor. Dank je wel Debbie

Wilma Sieben-Croonen

wie is er aan het woord?

Degene die in het gesprek aan het woord is dat ben jij. Ik ga met jou of jouw kind in gesprek en jij of jouw kind zijn aan het woord. Ik ben geen deskundige, arts of psycholoog, maar ik ga echt alleen in gesprek en neem je mee aan mijn hand en help je om jouw antwoorden te vinden. Je kunt voor alle vragen die er zijn bij mij terecht voor een Luisterkind-afstemming.

Ik luister naar jou of jouw kind en vertaal de boodschappen op papier en maak hier een verslag van. Dit verslag heet de Luisterkind-afstemming.

Het is dus echt vanuit je innerlijke jij een boodschap die je mag ontvangen. Na de afstemming is er vaak een gevoel van erkenning, rust en opluchting en kun je stap voor stap aan de slag met de inzichten en handvatten die gegeven zijn!

Loop jij vast of jouw kind? Weet jij niet meer zo goed wat te doen? Of ben je gewoon nieuwsgierig? 

Het kan allemaal. Aarzel dan niet en vraag een Luisterkind-afstemming aan!

 

“We kijken met de Luisterkind Methode naar de pure mens. We werken samen vanuit de wetenschap dat degene met de hulpvraag zelf weet wat de oplossing is. Hiervoor passeren we het hoofd van de ander en schakelen direct door naar een diepere laag van de mens. Het gevoel, de ziel, de innerlijke mens, net hoe je het zelf noemen wilt. Daar liggen alle antwoorden op vragen, op probleemstukken, angsten en twijfels. Daar, op een diepere laag ligt de unieke basis van de mens, de rust, de zelfredzaamheid, de kwaliteit van het leven. Door omstandigheden is de mens dit even vergeten en wij maken de mens er weer bewust van.”

Diana Hendriks-van Beaumont, grondlegger Luisterkind-methode

 vraag een luisterkind-afstemming aan

€85

Opleiding

  • Ben jij op zoek naar iets nieuws?
  • Zoek jij een aanvulling op jouw bestaande activiteiten?
  • Wil jij meer vanuit je hart werken?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker misschien iets voor jou!

 

Ervaringen

Lees hier meer over de ervaringen van anderen en de Luisterkind-afstemming.