Volwassene

 • Dan zit je niet zo lekker in je vel
 • Jouw lontje is kort en je weet het niet meer op te lossen
 • Niets is leuk meer, alles is zwaar en lastig
 • Jij hebt (lichamelijke) klachten waar je niet meer van weet, hoe er mee om te gaan
 • Jij slaapt slecht, bent erg moe
 • Je loopt gewoon vast
 • Je weet niet meer hoe je alle ballen hoog houdt.

Het maakt dus niet uit op welk vlak, zowel lichamelijk, geestelijk, op gebied van relaties, je werk of thuis, Alle vragen zijn mogelijk.

Door een Luisterkind-afstemming te laten maken, krijg je inzicht vanuit je innerlijke jij met handvatten en oplossingen om stappen te kunnen zetten!

Soms kun je zo vastlopen dat je hoofd het helemaal niet meer weet. Waar moet je toch beginnen? Wie kan je verder helpen? Weet er is altijd een stem in je, je innerlijke jij, die weet wat je volgende stappen mogen zijn. Hoe fijn is het, dat je dit helemaal niet zelf hoeft te bedenken, maar dat er vanuit jezelf inzichten en handvatten zijn. Je innerlijke jij, is je gevoel, jouw hart. Dit kun je soms ook ervaren als een fluistering. Je hoofd schreeuwt en als je niet luistert, schreeuwt je hoofd alleen maar harder. De fluistering in jou, afkomstig van je innerlijke jij. Die is degene die je mag toelaten.

Tijdens de Luisterkind-afstemming stem ik met jou af en ga ik samen met je innerlijke jij, stap voor stap op zoek naar wat nu te doen. Hoe kom je lekkerder in je vel? Welke dingen zijn nu echt belangrijk? Allerlei vragen die jij voor jezelf kunt hebben, neem ik mee. Soms kan er al een omslag gemaakt worden, vaak zijn het handvatten die je nodig hebt om bewuste stappen te kunnen zetten.

Ik krijg vaak terug dat wat er in de Luisterkind-afstemming naar boven is gekomen, je eigenlijk wel wist. Vaak weet je alleen niet hoe je dit in de juiste woorden uit kan leggen. In een Luisterkind-afstemming komt dit stuk naar voren en heb je jouw boodschap direct op papier!

 

 

Wordt jij Luisterkindwerker

Ben jij op zoek naar iets nieuws? Iets anders? Meer vanuit je gevoel?

Er zijn nog zoveel mensen en kinderen die jou nodig hebben! Help jij mee?

 

 

Voordelen van een Luisterkind-afstemming

 • Je hoeft helemaal nergens heen. Dit scheelt reiskosten en tijd.
 • Niet naar “weer” een nieuw persoon toe om je persoonlijke verhaal te doen.
 • Lekker je eigen dingen blijven doen, zonder te merken dat er een Luisterkind-afstemming gemaakt wordt.
 • Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt een Luisterkind-afstemming maken op jouw tijd.
 • Al het contact verloopt digitaal.
 • Je kunt de Luisterkind-afstemming na lezen, wanneer het jou uitkomt.

Het is dus perfect te combineren met je baan of je gezinsleven!

Ben jij ook benieuwd welke boodschap de Luisterkind-afstemming jou mag geven, helemaal vanuit jezelf? Wat geeft je innerlijke jij aan jou aan? Welke inzichten en handvatten er gegeven mogen worden, zodat jij weer lekkerder in je vel mag komen te zitten?

 

 vraag een luisterkind-afstemming aan

€85

GLINSTER & BLINK echt een aanrader!!! In één woord WAUWIE!! Wat een mooie afstemming heb ik gekregen! Sommige dingen waren heel herkenbaar, andere totaal nieuw maar zeker waar. Ik ga ermee aan de slag!! Enne kom zeker nog eens terug!!

Esther van der Mierden

Heb je toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen? Dat kan! Mail gerust naar debbievdveldt@gmail.com

Ik help je dan verder