Levensbrug

  • Heb jij een dierbare overledene waar je nog iets aan wilt vragen?
  • Heb jij in je directe omgeving een dierbare die vanwege ziekte of dementie zich niet meer kan uiten?
  • Wil je graag weten wat die dierbare nog nodig heeft?
  • Wil je weten wat de wensen zijn van die dierbare?
  • Of dat er misschien nog iets speelt bij je dierbare, wat hij/zij op deze manier aan jou kan uiten?
  • Heb je een abortus, of een miskraam  gehad, of misschien heb je een baby die overleden is en wil je hier graag nog meer over weten?

Dan kan een Luisterkind-afstemming Levensbrug je helpen!

De Levensbrug afstemming is er een met een speciaal thema. Je wilt namelijk contact met iemand die jezelf niet (meer) kunt bereiken. Als iemand overlijdt of iemand kan niet meer praten of zich uiten, dan wil je gewoon soms nog even weten hoe het met deze dierbare is. Een Luisterkind-afstemming Levensbrug kan je hierbij helpen!

 

Afscheid nemen of verlies verwerken is een heftig proces. Vooraf kun je niet inschatten hoe groot het verdriet zal zijn, hoe je de draad weer oppakt van je leven en vooral wat jou bijblijft van de ander. Moeilijk is het ook als je nog vragen hebt aan de dierbare die is overleden. De wens om dan nog een keer met hem of haar te spreken, kan groot zijn. Misschien wil je nog een teken van de overledene krijgen. Of voel je de aanwezigheid, maar lukt het niet om in contact te komen. Als iemand nog niet overleden is, maar in coma ligt of door ziekte niet meer met woorden kan communiceren of zich kan uiten, hoe fijn is het dan als je toch een mogelijkheid hebt om te horen wat deze dierbare te vertellen heeft.

Diegene kan bijvoorbeeld laten weten wat hij of zij nodig heeft, wat zijn of haar (laatste) wensen zijn en op welke manier hij of zij graag afscheid zou willen nemen. Deze dierbare kan jou troost bieden en verder helpen. Misschien is er nog zo veel wat je zou willen weten en wat je nog zou willen zeggen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het nu met diegene gaat en welke boodschappen hij of zij nog voor jou heeft. Dit kan nog meer rust geven, zowel voor jezelf als voor diegene met wie contact wordt gemaakt. De steun die je hieruit kunt halen, helpt jou weer verder in je verwerkingsproces. Ook wanneer jij je kindje bent verloren, wanneer jouw baby niet levend ter wereld is gekomen of wanneer jouw zwangerschap door een miskraam of abortus voortijdig is geëindigd, kan het enorm troostend zijn om als ouders een boodschap van je kindje te mogen ontvangen. Dit zijn de momenten waarop een Luisterkind-afstemming Levensbrug je kan helpen en een brug kan vormen tussen jou en jouw dierbare.

Wordt jij Luisterkindwerker

Ben jij op zoek naar iets nieuws? Iets anders? Meer vanuit je gevoel?

Er zijn nog zoveel mensen en kinderen die jou nodig hebben! Help jij mee?

 

 

Voel jij de behoefte om met je dierbare op deze manier in verbinding te kunnen komen? Maar twijfel je of dit wel gepast is? Stuur mij gerust een mail en dan help ik je verder.

 

 vraag een luisterkind-afstemming aan

€85

Gisteren een mini afstemming ontvangen. Het verwoorde precies mijn gevoelens en gedachten. Gaf me net dat zetje in de rug wat ik nodig had. Dank je wel Debbie❣️ heel blij mee 🙏🏻

Connie van den Berg-Boot

Heb je toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen? Dat kan! Mail gerust naar debbievdveldt@gmail.com

Ik help je dan verder