Kinderwens

  • Heb jij een kinderwens?
  • Wil het zwanger worden (nog) niet lukken?
  • Wil je weten waarom het (nog) niet lukt om zwanger te worden?
  • Of vraag je je af waarom het kindje niet bij je wil blijven tot het eind van de zwangerschap?

Een Luisterkind-afstemming met als thema Kinderwens kan hierbij hulp bieden en inzicht geven!

 

Tijdens een kinderwens afstemming ga ik met jouw innerlijke jij in gesprek wat er speelt rond het zwanger worden. Ik ga luisteren of je zeker weet dat je moeder wilt worden. Met jouw hoofd kun je zeker weten dat je kinderen wilt, maar heel soms is dat onbewust toch anders. Het kan ook zijn dat er andere zaken eerst aandacht mogen krijgen in jouw persoonlijke leven of ontwikkeling, voordat het tijd is voor een zwangerschap.

In de Luisterkind-afstemming probeer ik zo helder mogelijk te krijgen wat jij nodig hebt om moeder te worden. De afstemming kan hele mooie handvatten geven en soms kan er zelfs meteen een verandering ingezet worden. Ook kan het voor komen dat er in jouw energie zelfs een zieltje aanwezig is dat jou iets wil vertellen. Dat zijn vaak mooie en duidelijke boodschappen waar jij mee verder kan.

Het is wel belangrijk dat je je ervan bewust bent dat een kinderwens Luisterkind-afstemming ook behoorlijk confronterende of moeilijke boodschappen naar boven kan brengen. Sta hiervoor open en houdt hier rekening mee als je een afstemming aanvraagt.

Een kinderwens Luisterkind-afstemming garandeert geen zwangerschap, maar geeft je inzicht waarom het loopt zoals het loopt. En daarbij krijg je vaak bruikbare aandachtspunten, handvatten en stappen die jij zelf kunt zetten.

 

Wordt jij Luisterkindwerker

Ben jij op zoek naar iets nieuws? Iets anders? Meer vanuit je gevoel?

Er zijn nog zoveel mensen en kinderen die jou nodig hebben! Help jij mee?

 

 

Ik ben me er zeer van bewust dat zwangerschap een zeer gevoelig onderwerp is en dat er vaak al lange trajecten zijn voorafgegaan en dat er hele diepe emoties spelen. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen om de boodschappen die ik van jouw innerlijke jij, doorkrijg zo zuiver en zorgvuldig mogelijk over te brengen. Zodat jij hier op een liefdevolle manier weer mee verder kunt.

 vraag een luisterkind-afstemming aan

€85

Wat een mooi begin van het nieuwe jaar; een “gratis” mini afstemming. Het verslag wat ik kreeg, met daarin adviezen kan ik heel goed gebruiken . Goede handvatten om nu zelf mee aan de slag te gaan! Heel bijzonder om op deze manier inzichten te krijgen in situaties waar je zelf even de weg kwijt bent. Dank je wel💜

Elke van der Velde

Heb je toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen? Dat kan! Mail gerust naar debbievdveldt@gmail.com

Ik help je dan verder