Geboorteverwerking

  • Heb jij een baby die heel erg huilt?
  • Zit je baby niet goed in zijn of haar vel?
  • Slaapt jouw kindje helemaal niet goed?
  • Heb jij een zware bevalling gehad?
  • Heb jij vervelende herinneringen aan de bevalling van je kindje?
  • Wil jij weten hoe jouw kindje de bevalling heeft ervaren?
  • Wil jij meer weten over je eigen geboorte?
  • Ben jij een alleen-geboren tweeling of meerling?
  • Of denk je dit te zijn?

Dan is een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking hier heel geschikt voor!

 

Het geboren worden is voor kindje en ouder een bijzondere ervaring, waarbij beiden ook een andere beleving aan dit moment kunnen hebben. Zo kan de moeder denken dat het heel vermoeiend voor het kind moet zijn geweest, terwijl het kindje de geboorte als heerlijk en gemakkelijk heeft ervaren. Of voelde de moeder haar kracht, maar was het kindje angstig voor wat er allemaal zou gaan komen. Soms denken we ook dat met complicaties het kindje toch zeker wel een geboortetrauma moet hebben opgelopen.

Om erachter te komen hoe de geboorte ervaren is en om te zien of er daadwerkelijk een trauma aanwezig is, kan je gebruik maken van een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking. Deze is niet alleen voor pasgeborenen, maar kan ook worden ingezet bij voor kinderen die al ouder zijn, of zelfs voor volwassenen.

Een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking kan worden aangevraagd vanaf dat het kindje 8 weken oud is. De eerste weken na de geboorte heeft het kindje de tijd nodig om de overgang van baarmoeder naar de buitenwereld te verwerken en rustig te mogen landen. Ook kunnen de emoties van de ouders nog hoog zitten. Zo kunnen ouder en kindje eerst even rusten.

 

Wordt jij Luisterkindwerker

Ben jij op zoek naar iets nieuws? Iets anders? Meer vanuit je gevoel?

Er zijn nog zoveel mensen en kinderen die jou nodig hebben! Help jij mee?

 

 

Tijdens een Luisterkind-afstemming Geboorteverwerking kijken we dus specifiek naar een eventueel trauma dat kan onstaan zijn in de baarmoeder, tijdens de bevalling of net na de geboorte.

Er zijn dus meerdere mogelijkheden tijdens deze afstemming. De meest voorkomende is dat ik kijk naar de geboorte van jouw kind.En hoe deze gebeurtenis is verlopen voor jouw kindje. Door hier tijdens de afstemming naar te kijken, is het mogelijk om blokkades op te heffen en waar mogelijk direct te keren.

Voel jij dat het belangrijk is om naar dit belangrijke, bijzondere proces voor jou, of voor jouw kindje te kijken? Weet je eigenlijk niet precies waar je naar wilt kijken? Laat mij dit dan weten!

 vraag een luisterkind-afstemming aan

€85

Wat een mooi, liefdevol persoon is Debbie. En wat hebben wij een mooie afstemming mogen ontvangen die zij heeft gehad met onze jongste dochter. Confronterend, zeker weten maar wel heel dankbaar dat je als ouder even dit inzicht mag krijgen van je kind. Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat iemand dit kan. Nogmaals Debbie hartelijk bedankt, ook voor het “aanhoren” van mijn eerste reactie 💖 ik zal je zeker aanbevelen!

Wilma Wolf-Mahn

Heb je toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen? Dat kan! Mail gerust naar debbievdveldt@gmail.com

Ik help je dan verder