Geboortebegeleiding

  • Ben jij zwanger?
  • Ben jij benieuwd naar het kindje in je buik?
  • Wil jij graag met je ongeboren kindje contact maken op dieper niveau?
  • Ben jij nieuwsgierig wat jouw ongeboren kindje nodig heeft en hoe het zich voelt?
  • Heb jij vragen die je gewoon heel graag wilt weten?
  • Wil jij samen met jouw kindje heel bewust kijken, hoe jullie straks samen mogen starten? 

Dan is Luisterkind geboortebegeleiding echt een heel mooi en bijzonder cadeau!

Wat een mooi cadeau!

Wanneer je zwanger bent en je voelt je baby in de buik, dan wil je het liefst alles van en over de baby weten. Je hebt vast een hoop vragen, die je het liefst stelt maar waar je geen antwoord op krijgt. Hoe mooi zou het zijn, als je wist hoe het kindje zich daadwerkelijk voelt op die momenten. En hoe fijn is het om te weten, dat je kindje zich daadwerkelijk voorbereid om de grote stap te zetten; op het nieuwe leven wat op hem of haar wacht.

Maar ook kan het zo fijn zijn om vanuit het kindje een boodschap te krijgen die belangrijk voor jou als moeder kan zijn, of om te weten wat het kindje nu in de buik nodig heeft.

PRAKTISCHE INFORMATIE

– Het geboortebegeleiding traject kost €130,00.

– Hiervoor plannen wij samen 4 momenten in 4 weken. Het tijdsbestek is 30 minuten. Jij kunt lekker relaxen, of doen wat jij fijn vindt en ik stem af op de baby.

– Iedere keer ontvang je gelijk na deze 30 minuten de afstemming in je mail.

– Betaling in twee termijnen is mogelijk. Het eerste deel van €65,00 dient vooraf betaald zijn. De tweede termijn van €65,00 betaal je voor het 3e afstemmoment.

 

 

 

Hoe werkt het?

Op vier afgesproken momenten, die we onderling afspreken, maak ik vier afstemmingen. Jij kunt de tijd nemen voor jezelf en ik maak een half uur contact met de baby in de buik. Alles wat ik doe gebeurt in een veilige omgeving, vanuit een liefdevolle verbinding met jou en jouw kindje! Jij kunt lekker ontspannen en even niets doen, of in bad of een lekkere massage krijgen. Het maakt niet uit wat, alles is mogelijk. Je hebt geen reistijd naar mij toe, alles kun je gewoon doen in je eigen omgeving. Wat wil je nog meer? Hiermee kunnen we starten vanaf 28 weken zwangerschap. Na het half uur stuur ik gelijk de afstemming naar je toe, je hoeft dus helemaal niet te wachten.

Ook mag jij alle vragen stellen die je wilt, alles is mogelijk! We bekijken tijdens de afstemmingen ook de geboorte. Iedere afstemming is uniek, daarom ligt het ook niet vast wat er precies bij jou en jouw kindje naar voren mag komen.

Opleiding

  • Ben jij op zoek naar iets nieuws?
  • Zoek jij een aanvulling op jouw bestaande activiteiten?
  • Wil jij meer vanuit je hart werken?

Dan is de opleiding tot Luisterkindwerker misschien iets voor jou!

 

GLINSTER & BLINK echt een aanrader!!! In één woord WAUWIE!! Wat een mooie afstemming heb ik gekregen! Sommige dingen waren heel herkenbaar, andere totaal nieuw maar zeker waar. Ik ga ermee aan de slag!! Enne kom zeker nog eens terug!!

Esther van der Mierden

Heb je toch nog vragen?

Heb je toch nog vragen? Dat kan! Mail gerust naar debbievdveldt@gmail.com

Ik help je dan verder