Luister jij mee met mij?

Het is maandagavond en de wind met kracht 6/7, giert echt werkelijk om de tent heen. De luifel is al naar beneden want we hebben de wind er vol in staan. Alles staat vast en de jongens besluiten gezellig even met hun vader te gaan zwemmen. Feest voor hen, maar ook even voor mij. Even tijd om iets anders te kunnen doen.

Het eerste wat bij mij opkomt is om mijn eerste blog te schrijven over Luisterkind, voor mijn website. Mijn hart ligt inmiddels hier en nadat ik op 1 augustus mijn proeflezing heb mogen geven, voor mensen die me na staan ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden. De vragen die ik kreeg waren oprecht en de belangstelling en interesse is bij veel mensen nog groter geworden.

Want dat je veel met een enkele Luisterkind-afstemming kunt bereiken is bij deze groep mensen inmiddels ook een stuk duidelijker geworden. Dat het niet alleen voor kinderen is maar voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar. Maar ook contact maken met mensen die niet meer bij ons zijn is een onderdeel van Luisterkind. Of voor zwangere dames die graag een afstemming willen laten maken op de baby in de buik, nog een mogelijkheid.

Met het vertellen van de voorbeelden die ontstaan zijn vanuit mijn eigen afstemmingen die ik voor anderen heb mogen maken, ontstond er een beeld. Een klein voorbeeld voor jullie:

Een jongetje van 9 jaar, wiens moeder zich zorgen maakt, omdat hij eigenlijk niets anders wil eten dan brood, patat en pannekoeken heeft gevraagd om een Luisterkind-afstemming op hem te laten maken. Zij levert alle gegevens en een foto aan bij de Luisterkindwerker, die vervolgens met hem in gesprek gaat vanuit de energie. Hij geeft in het gesprek aan dat zijn moeder zich echt geen zorgen om hem hoeft te maken. Hij heeft al dat eten gewoon niet nodig en er is ook niets ernstigs aan de hand. De stap die moeder eigenlijk met hem wil gaan nemen, om hem via eettherapie, weer de juiste voeding kan laten eten is iets waar hij geen behoefte aan heeft. Hij zegt: heeft mama nog niet gezien hoe lang mijn benen aan het worden zijn? Mijn broeken worden allemaal kleiner en mijn benen steeds groter. Ze hoeft zich dus nergens zorgen over te maken, want het komt allemaal wel goed. Wanneer ik er klaar voor ben, ga ik rustig mee eten. Nu prikkelt alles nog zo in mijn mond en het geeft mij stress. Wanneer mama zich hier voor nu even bij neerlegt, dan mag ze er op vertrouwen dat het in orde komt. Oja en als mama wel met mij naar een therapeut gaat, dan doe ik echt niet mee. Er is echt niets aan de hand. Alles komt goed!

Nu ruim een jaar na de afstemming is er een bericht gekomen, dat deze jongen steeds beetje bij beetje aan het mee eten is en er is geen strijd. Dat is toch fantastisch!! Echt mooier kan haast niet, geen stress geen strijd. Geen extra druk, gewoon vanuit vertrouwen een kind lekker in zijn vel laten komen.

Dit en nog meer komt in de lezing naar voren. Over het ontstaan van Luisterkind en hoe het nu werkt. Maar ook vertel ik wat meer over de mogelijkheid voor jou om Luisterkindwerker zelf te kunnen worden. Want iedereen kan dit, jij ook!

Wil jij gezellig met een kop thee, iets meer dan een uurtje naar mij luisteren? Dat kan. Schrijf je dan in via onderstaande link. Ik heb er nu al heel veel zin in en hoop dat jij dit ook hebt! 7 september zit ik er klaar voor om 20.00 uur!

https://diana-hendriks.webinargeek.com/lezing-over-de-luisterkindmethode