Alles in het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie!

Toen ik voor de eerste keer deze zin hoorde in 2019, werd mijn interesse gelijk gewekt. Wat een mooie zin is dit en wat als dit voor mij mogelijk zou kunnen zijn…

 

Wat als? Deze wat als is de afgelopen jaren steeds meer werkelijkheid aan het worden en Access Bars heeft me hier een heel groot stuk in mee geholpen. In 2019 toen ik mijn eerste Access Bars opleiding deed was ik helemaal op. Mijn lichaam kon niet meer. Zoveel stress had het gehad in de afgelopen jaren, dat ik inmiddels een moeder was die niet veel meer kon dan liggen op de bank en niets meer doen. Access heeft mij de eerste zet toen gegeven om te mogen gaan werken aan mijn herstel. En hoe!

Ik ben er zo ontzettend dankbaar voor dat via deze energetische behandeling bij mij, blokkades zijn opgeruimd. Er ontstond letterlijk ruimte en vrijheid in mijn hoofd en lijf. Stap voor stap kon ik steeds meer in mijn herstel stappen.

Andere mensen en kinderen een behandeling geven, dat lukte me niet maar nu inmiddels wel. Ik heb nu drie keer de opleiding gedaan en mag zelf ook mensen gaan opleiden om deze energetische behandeling te mogen leren. En ik vind het zo ontzettend gaaf! Ik word er zo ontzettend blij van en inmiddels komt alles van het leven mij toe met gemak, vreugde en glorie! YES!

De behandel tafel is gekocht en alles is klaar. Geen woorden en dingen in mijn hoofd die mij kunnen blokkeren, nee het tegenovergestelde eerder. Ik volg mijn gevoel en werk alleen nog maar vanuit mij hart. Dus ben je bij mij welkom voor deze energetische behandeling.

Als jij bij mij komt krijg je deze behandeling in een energetisch zuiver en schoon huis. Dat voelt echt heerlijk ontspannen en vrij, zowel voor jou als voor mij!

 

 

 

Wat is een Access Bars behandeling

Een Access Bars behandeling helpt jou om alles los te laten wat jou niet meer dient. Het is een zachte behandeling die jouw lichaam in staat stelt om oude gevoelens, oude gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Vaak lopen we al heel lang met klachten rond, die ontstaan zijn in ons onderbewuste. Doordat je vroeger als kind allerlei dingen hebt gehoord en meegemaakt en jij die als waar hebt aangenomen, zijn ze gaan vast zitten in jouw systeem. In jouw lichaam, in jouw energie. Maar bijna al die gedachten we hebben van onszelf  en dingen die we hebben meegemaakt, zijn niet eens van onszelf. Ze zijn bij ons ingeprent en vastgeroest in ons systeem. Wat zou het fijn zijn als we al deze gedachten, overtuigingen en ideeën los kunnen laten en kunnen laten verdwijnen uit onze energie, uit ons systeem. Al deze dingen kunnen je belemmeren om je leven te leiden zoals je nu graag zou willen. Wat als dit jou hiermee zou kunnen helpen?

 

wat doe je dan bij zo'n behandeling

Een Access Bars behandeling doe je met jouw kleding aan. Je gaat lekker ontspannen op mijn behandeltafel liggen en ik raak 32 punten zachtjes op jouw hoofd aan. Dit geeft direct ontspanning, rust, ruimte en energie. De energie zorgt ervoor dat jouw blokkades en overtuigingen  liefdevol worden losgelaten. Jouw lichaam laat los wat niet meer werkt voor jou. Hierdoor ontstaat direct rust en ruimte. Ruimte om echt jezelf te mogen zijn. Na de behandeling heb je in het minste geval het gevoel dat je een lekkere massage hebt gehad. In het beste geval verandert het jouw leven.

Tijdens de behandeling werk ik met “Clearings”. Dit zijn zinnen en woorden waarmee ik jouw energie verhoog en jouw overtuigingen als het ware oplos. (Clear).  Ik werk met deze “Clearings” omdat ik zelf merk dat je dan nog meer ga loslaten.  We noemen de “Clearings”ook wel de toverspreuk van Access.

Iedere behandeling die ik geef is anders. Net als ieder mens anders is.  Sommige mensen vallen in slaap, anderen gaan huilen, boeren, snurken. Sommige voelen tintelingen en bij anderen gaan de darmen rommelen. Allemaal tekens dat de energie aan het werk is. En ook al ervaar je helemaal niets de energie doet toch zijn werk. Alles wat je hebt losgelaten tijdens eens Bars sessie komt niet meer terug.

wat kan een bars sessie voor jouw doen?

 • je krijgt meer ontspanning
 • jouw hoofd wordt rustiger en er ontstaat ruimte
 • jouw stress neemt hierdoor af
 • jouw lichaam laat los op een zachte en liefdevolle manier
 • het vermindert angst en onzekerheden
 • beter slapen
 • je gaat veel lekkerder in je vel zitten
 • je krijgt meer zelfvertrouwen en straalt dit ook uit.
 • oplossen van mentale,lichamelijke,  energetische en emotionele blokkades
 • je gaat meer de controle durven loslaten
 • je gaat meer in je kracht staan
 • het helpt je met helen
 • je wordt meer gewaar
 • het stimuleert je spirituele groei
 • en nog veel meer

extra

Wij hebben in huis, twee hele lieve en sensitieve honden. Dit zijn Diesel en Dirk. Wanneer jij bij mij komt voor een behandeling is het mogelijk dat Diesel zich ermee gaat bemoeien. Soms komt hij bij de behandeltafel liggen en helpt hij mij en jou om de energie nog beter te laten werken. Ook blijft hij soms gewoon liggen omdat er dan nog extra werk gedaan mag worden.

Honden zijn ontzettend gevoelig en aan hun gedrag kun je vaak zien hoe het gaat met de ander. Dit werkt bij deze twee heel sterk zo.

Diesel en Dirk zijn twee doodles en helpen echt heel graag mee. Ook met Access

Kinderen en Access Bars

Dat Access Bars ook voor kinderen onwijs veel kan doen, daar ben ik achter gekomen door het behandelen van mijn eigen jongens. De sessie die je doet bij een kind is veel korter dan die bij een volwassene, maar dit betekent niet dat het minder effect heeft. Integendeel zelfs. Kinderen pakken de energie nog sneller op dan wij omdat er bij hen vaak nog minder blokkades zijn. Door de behandeling ontstaat er weer rust, ruimte en blijheid.

De reacties van mijn jongens waren in eerste instantie dat het rustiger in hun hoofd was, er kwam veel meer ontspanning in hun lichaam. Daarnaast kon ik ook zien, dat er andere processen hersteld waren.

Eén van de jongens speelt opeens bijna iedere dag buiten met een groep kinderen, zonder dat er problemen ontstaan. Terwijl dit anders eigenlijk continue gebeurde. De ander komt veel makkelijker uit zijn woorden en is echt letterlijk met veel meer zelfvertrouwen in zijn lichaam gaan staan.

Processen waar ik als moeder, alleen maar heel dankbaar en blij van kan worden. En mijn jongens genieten er ook echt van!

 

s

wat laat jouw kind zien?

Laat jouw kind iets van onderstaande punten zien?

 • Heeft jouw kind het zwaar om wat voor reden dan ook?
 • Is jouw kind onrustig of rusteloos?
 • Is jouw kind druk in zijn of haar hoofd?
 • Is jouw kind overprikkeld?
 • Heeft jouw kind slaapproblemen die te maken zouden kunnen hebben met overprikkeling?
 • Heeft jouw kind een slechte concentratie en/of kan jouw kind zich niet goed concentreren?
 • Sluit jouw kind zich emotioneel snel af?
 • Gun jij jouw kind meer plezier in het leven?
 • Merk jij dat de schooldagen voor jouw kinderen best intensief zijn en heeft het moeite om te ontladen?
p

praktische informatie

Een Access Behandeling voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar duurt 1 tot 1,5 uur.

Jouw investering in jezelf is €105 (incl 21% BTW) Deze behandeling duurt 90 minuten.

 

Of jij kiest voor de behandeling van ongeveer 60 minuten. Dan is de investering in jezelf €75 (incl. 21% BTW)

De behandeling vindt bij mij thuis plaats in Ter Aar.

Wanneer jij interesse hebt mag je een mail sturen naar debbievdveldt@gmail.com

Dan gaan we samen kijken wanneer we de behandeling kunnen laten plaatsvinden.

Ik vind het ontzettend gaaf om te zien en te hebben ervaren wat een Bars behandeling allemaal voor mij heeft betekend. Het heeft bij mij bijgedragen om echt vanuit mijn gevoel stappen te gaan zetten.

Wat voor bijdrage mag ik voor jou zijn?

 

r

praktische informatie kinderen

Een Access Behandeling voor kinderen tot 16 jaar duurt 30 minuten

Jouw investering in jouw kind bedraagt €44 (incl 21% BTW).

De behandeling vindt plaats bij mij in Ter Aar.

Wanneer jij interesse hebt voor een behandeling van jouw kind mag je een mail sturen naar debbievdveldt@gmail.com dan kijken we samen wanneer we een moment kunnen plannen.

Mijn kinderen ervaren de behandelingen als erg prettig en het geeft hen een bepaalde vorm van rust en ruimte in het hoofd. Daarnaast vinden ze het gewoon ontzettend prettig dat er even op een andere manier met ze gewerkt wordt.

Wat voor bijdrage mag ik voor jouw kind zijn?

Bars Class

Als Bars Facilitator mag ik ook Bars Classes geven.

Dit doe ik bij mij thuis in een compleet zuivere en energetisch schone ruimte. Binnenkort kun je hier de data vinden wanneer ik deze Class ga geven.

Het mooie en magische van een Class is dat jij twee keer een behandeling mag geven en twee mag krijgen! Hoe wordt het nog beter dan dit?