We zijn allemaal geboren op een bepaald moment in dit leven. Niet zomaar een moment, nee precies op dat moment. Soms te vroeg, soms te laat. Het moment waarop jij geboren bent, bepaald volgens de Nine Star Ki astrologie wie jij diep van binnen bent, hoe jij je voelt en denkt en hoe jij handelt. Daarnaast bepaald het jouw kwaliteiten, jouw valkuilen.

En jij, jij hebt hiervoor gekozen. Niet bewust maar onbewust omdat jij in dit leven hiermee aan de slag mag gaan. Vanuit deze unieke energetische reeks jezelf mag zijn en mag gaan neerzetten waar jij voor gekomen bent. Op jouw eigen unieke manier, in jouw eigen unieke kracht!

Maar ja hoe doe je dat dan? 

Je hebt vast vragen waar jij mee zit. Gedrag wat je niet meer doorbroken krijgt. Jijzelf of voor jouw kind. En/of je loopt misschien wel vast. Of jij bent heel erg nieuwsgierig.

Tijdens een 5 Elementen Afstemming ga ik in de energie met jou in gesprek. Of met jouw kind. Al de vragen die er zijn, al het gedrag wat je ervaart of ziet wat niet fijn is, wat je blokkeert mag je aangeven.

Samen met jou en je unieke energetische reeks ga ik in gesprek. Hier maak ik een verslag van en deze krijg je via de mail van mij opgestuurd. Ik ga op zoek naar inzichten, handvatten en oplossingen.

Soms mag ik in de energie tijdens de afstemming iets keren of oplossen en doe dit dan ook.

Jij mag daarna aan de slag met de handvatten die je hebt gekregen voor jou of jouw kind.

Als klein meisje was ik al gek op astrologie. Horoscopen las ik graag en samen met mijn oma las ik hele interessante boeken hierover. Zij was het die mij hierin lekker voedde en de gesprekken die we hierover hadden waar super mooi.

Toen ik wat ouder werd en mijn oma er niet meer was, heb ik het meer losgelaten. Ik kon er eigenlijk niet meer over lezen.

Maar toch kwam het in 2019 weer op mijn pad. Dit keer in de vorm van de 5 elementen. Nooit van gehoord, maar het trok me direct. Na diverse opleidingen hierin, de afgelopen twee jaar kan ik het niet meer uit mijn leven denken. Dit hoort bij mij, dit ben ik. Mijn elementen zijn metaal (6,7) en hout (4). Mijn reeks is 674. Deze staan voor het verbinden van de hemel en de aarde en dat uit zich in het verbinden met anderen. De kwaliteiten en valkuilen, die hierbij horen, omarm ik inmiddels. Steeds meer sta ik in mijn eigen unieke kracht. In verbinding om anderen te mogen helpen!

water

hout

vuur

aarde

metaal

t

hoe werkt het?

Jij voelt dat ik voor jou een 5 Elementen Afstemming mag maken!

  • Stuur een mail met jouw foto en geboortedatum naar debbievdveldt@gmail.com
  • Ook mag je mij al jouw vragen opsturen of die voor jouw kind.
  • Na ontvangst van jouw betaling, ontvang je binnen 14 dagen de 5 Elementen Afstemming in jouw mailbox.
r

Kinderen 10 jaar

Graag help ik veel kinderen en hun ouders. Na toestemming van het kind wat ouder is dan 10 jaar, ga ik ook voor hen aan de slag!

Voor kinderen jonger dan 10 heb ik geen toestemming van hen nodig.

Vraag een 5 Elementen Afstemming aan!

€85

ontdek wat het jou kan vertellen!

Misschien wel een beetje spannend, maar bovenal geeft het heel veel inzichten en herkenning.